Blog Archive

About Me

Mijn foto
heike
Rustig, zachtaardig maar soms ook fel en boos! Mama van het liefste meisje ter wereld, Sam...
Mijn volledige profiel weergeven

Vogelbescherming

Vogelbescherming
Jij toch ook?
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers


Voor altijd in mijn hart...
donderdag 25 maart 2010

PostHeaderIcon Stoer!


Menig vrouw die 'gewapend' met de stofzuiger in de hand staat, zou anders reageren dan dat ik deed. De huisspin die hier al enkele dagen rondkruipt had geluk... ik maak geen spinnen dood. De stofzuiger zette ik uit en ik haalde een doos om mevrouw (of was het misschien een meneer) spin eventjes in te 'schuiven'. En eerlijk toegegeven, ik deed dat nog nooit eerder, meestal laat ik ze rondkruipen, zeker de kleinere exemplaren. De grotere, zoals deze dat vond ik meer mannenwerk, maar ja, zonder man, doch mét stofzuiger besloot ik dat het tijd was om me van mijn stoerste kant te laten zien. De spin keek me dankbaar aan en ik heb haar eventjes van naderbij kunnen bestuderen, er kon zelfs nog een fotootje vanaf. Daarna zette ik
haar buiten in het zonnetje... Dag spin!

4 reacties:

Anna zei

een tijdje geleden ging er bij mij een kind (van 't knutselfeestje) naar de toilet, ze kwam er gillend weer uitgerend..helemaal overstuur...er zat een spin op de muur...ik ging kijken, ach wat een kleintje, je ziet 'm amper, het kind gilde "maak 'm dood, maak 'm dood"...tuurlijk niet, hij doet je niets hoor, ik heb 'm vervolgens op een stukje wc papier laten lopen en buiten gezet! onvoorstelbaar hoeveel paniek er was bij dat kind!!!

Lisette zei

Stoer!! Van de week liep er een hele, dikke zwarte grondspin door mijn kamer. Hij was te snel dus ik liet hem maar gaan... Kom ik de volgende ochtend beneden ligt meneer spin met 8 poten omhoog op de grond - dood! Kat-lief kijkt me trots aan.....

inka en andre zei

Hoi,hoi,nu zijn spinnen niet mijn favorietse dieren maar,dood maken geen denken aan.
De vlaamse reus wordt onze eerste konijn.
Verder hebben we nog wel bij de andere dieren vijf cavia’s,we hadden er eerst 12 en twee tamme ratjes van dierenopvang overgenomen of van mensen die ze niet meer konden/wilden verzorgen of bij een groothandel weggekaapt.

Ben benieuwd hoe de herten op de geiten zullen reageren maar denk wel dat het lukken zal.
Als alles doorgaat komen ze maandagmorgen aan.

Zal er foto’s van maken.

Gr inka en andre

Fluitenkruid zei

Sommige mensen zijn echt panisch voor spinnen, wij gelukkig niet. Ik zet ze ook altijd buiten als ze in de weg lopen :-)