Blog Archive

About Me

Mijn foto
heike
Rustig, zachtaardig maar soms ook fel en boos! Mama van het liefste meisje ter wereld, Sam...
Mijn volledige profiel weergeven

Vogelbescherming

Vogelbescherming
Jij toch ook?
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers


Voor altijd in mijn hart...
dinsdag 8 december 2009

PostHeaderIcon Hiep hoera!


Want ik word vandaag 36 jaar. Het mooiste cadeau is toch wel het nog 'bij ons zijn' van Billie, hij is nog vrolijk en ondanks het gezwel in zijn bekje (dat jammer genoeg blijft groeien) eet hij nog met smaak. Meer dan ooit geniet ik van het samen-zijn met hem, heerlijk op de zetel tegen me aan liggend, terwijl ik een boek lees. Hoewel het me verdrietig maakt kan ik het niet laten, voorstellingen maken van hoe het zonder hem zal zijn...
Met verjaardagskaartjes ben ik ook altijd heel blij, vooral die waar net ietsje meer op te lezen valt, woorden die me beroeren en recht uit het hart komen. Op school verspreidde het nieuws dat ik jarig was zich als een lopend vuurtje en 'lang zal ze leven' galmde over de speelplaats, warme handjes verwarmden mijn koude handen, hartverwarmend... Toen ze zagen dat ik iets lekkers bij had waren ze nog enthousiaster, een supergrote blok brandnetelkaas had ik thuis in kleine blokjes gesneden. De kaasjes vlogen als het ware de deur uit, eerst twijfelachtig omdat ze dat groen erin toch een beetje raar vonden, maar eenmaal in hun mond vonden ze het (bijna) allemaal lekker. Op dagen als deze laten ze hun ware 'ik' zien en zijn ze allemaal lief!

6 reacties:

Godelieve zei

Gelukkige verjaardag!!

Marleen zei

Ik kan niet galmen, dus dan maar even zo:
Van harte gefeliciteerd!

Anna zei

gefeliciteerd meis!
denk nog even niet aan het verdriet joh! geniet nog maar even!!!

tijdtussendoor zei

Liefs van hieruit op je verjaardag!

Fluitenkruid zei

Lieve Heike,
Alsnog van harte gefeliciteerd, en inderdaad is het nog bij je zijn van Billie het allermooiste cadeau.
Ik was ook veel aan het denken hoe het zou zijn zonder Mannes en toen het eenmaal zover was was het verschrikkelijk. Er is geen dag dat ik niet aan hem denk maar ik vertrouw erop dat het minder wordt. Weet je dat Roos en ik allebei het gevoel hebben dat hij een roodborstje is geworden, die zien we continue sinds hij er niet meer is, daar praten we nu maar tegen.
Liefs Jannet

Spontanity zei

Ja, dat kon ik natuurlijk niet weten wanneer je jarig was!!
Hoop dat je een fijne dag hebt gehad en ik zing een verlaat verjaardagsliedje.
In stilte :)