Blog Archive

About Me

Mijn foto
heike
Rustig, zachtaardig maar soms ook fel en boos! Mama van het liefste meisje ter wereld, Sam...
Mijn volledige profiel weergeven

Vogelbescherming

Vogelbescherming
Jij toch ook?
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers


Voor altijd in mijn hart...
vrijdag 12 februari 2010

PostHeaderIcon Alles gaat door...


De eerste week alleen met Sam zit er bijna op... Omdat 'het vertrek' zo onverwacht aangekondigd werd en zo snel gerealiseerd werd heeft het me toch overvallen. Ondanks dat staan Sam en ik ons mannetje, vallen we mekaar geregeld in de armen en durven we ook al eens samen te huilen. De zorg voor dieren staat toch centraal in ons leven, ik wil hen het beste geven omdat ze dat verdienen, ze geven zoveel terug... Epona doet het al lange tijd goed zonder pijnstillers, haar vacht blinkt mooi en ze intussen ook al aan het verharen. Stiekem hoop ik dat de lente snel doorbreekt zodat ik weer met haar in de berm kan gaan wandelen, ze weer kan genieten van dat stukje vrijheid en het lekkers dat er groeit. De afgelopen week was het koud en guur en dan kunnen de dieren wel een opkikker gebruiken. Ik kookte bijna dagelijks een kopje lijnzaad en daar smulden zowel Epona als de knorrepotjes lekker van. De honden die zijn wel te vinden voor een stoeipartij in de sneeuw en meermaals heb ik hun pootjes mogen verwarmen, zodat de ijsklontjes sneller ontdooiden. Na het gespeel buiten ploffen ze zich her en der neer hier in huis... Boke ligt meestal in hetzelfde zeteltje, zichtbaar genietend of misschien wel nagenietend. Billie doet ook nog altijd lustig mee, hij eet en drinkt nog goed hoewel het gezwel in zijn bekje ondertussen gigantisch groot is geworden. Elke dag verwen ik hem met extra knuffels.

4 reacties:

inka en andre zei

wat fijn dat je zoveel troost en liefde uit je dieren kan halen en,vaak besef je dan destemeer hoeveel liefde een dier(en)je eigenlijk geven,weet precies wat je bedoeld.dieren zijn vaak je beste vriend.

hele lieve gr inka en andre

bustani zei

Uit je blog straalt een mooie kracht uit. Het is vast ook moeilijk geweest, deze week, maar ik lees ook dat je inderdaad vooruit kijkt! Ik heb bewondering voor je!

Fluitenkruid zei

Hoi lieverds, die eerste week kan er maar weer opzitten. Gelukkig kunnen jullie elkaar steunen en troost vinden bij elkaar en bij al die lieve dieren.
Het klinkt alsof het beter met ze gaat nu de bron van spanning weg is?
ik wens jullie veel liefs

aya zei

Hallo Heidi,

Ik begrijp uit je bericht dat Peter bij je weg is.
Ga fijn verder met je dochter Sam en geniet van elkaar.
Jullie zij 2 lieve mensen die lief zijn voor dieren.
Heel veel sterkte gewent door
Martha en Nico Groen uit Amsterdam