Blog Archive

About Me

Mijn foto
heike
Rustig, zachtaardig maar soms ook fel en boos! Mama van het liefste meisje ter wereld, Sam...
Mijn volledige profiel weergeven

Vogelbescherming

Vogelbescherming
Jij toch ook?
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers


Voor altijd in mijn hart...
dinsdag 12 januari 2010

PostHeaderIcon Strooien

Op het nieuws was er sprake van een nijpend tekort aan strooizout. Burgemeesters lieten met een sip gezicht hun kleine, onder zeilen verstopte voorraden zien. Het gegeerde zout is bijna op en morgen zou het weleens spekglad kunnen worden. De voorspelde regen kan voor gevaarlijk gladde wegen zorgen... Extra voorzichtig zijn is dus de boodschap.
Ook hier zaten we eventjes zonder strooisel, weliswaar geen strooizout maar strooivoer. Het voer vliegt erdoor of beter gezegd vliegt de voederhuisjes uit, in hongerige bekjes van musjes, meesjes en nog meer gevleugelde vriendjes. Meteen een grote zak gekocht...20kg energie voor de gasten in de tuin.


2 reacties:

Fluitenkruid zei

Net maar weer vetbolletjes meegenomen voor mijn gevleugelde vriendjes. Roos koopt elke dag een brood voor de eenden in het park. Ik hoop dat er toch een hoop vogels goed deze winter doorkomen.

Anoniem zei

Ha Hei,
hier vliegt er 15 kilo per week door. Heel het dorp zit zonder vogels, ze zitten allemaal hier. Ook dikke Bert geniet van al het geknoei van zijn gevleugelde vriendjes.
XXXX Crien.