Blog Archive

About Me

Mijn foto
heike
Rustig, zachtaardig maar soms ook fel en boos! Mama van het liefste meisje ter wereld, Sam...
Mijn volledige profiel weergeven

Vogelbescherming

Vogelbescherming
Jij toch ook?
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers


Voor altijd in mijn hart...
woensdag 23 september 2009

PostHeaderIcon Fruitdag

Woensdag is op school fruitdag... Sam nam vandaag een appeltje mee uit eigen boomgaard (niet de onze jammer genoeg). Eigenlijk ontbreken die in onze tuin, een paar fruitbomen... De pruimenboom die ons verleden jaar zoveel pruimen gaf draagt dit jaar geen enkele vrucht. Het zou handig zijn om de appels en peren zo voor handen te hebben en zeker als ze zo lekker smaken als deze... Wat een verschil met die uit de winkel!

5 reacties:

Sandra zei

Leuk fruitdag! ;-) Dat kennen ze hier op school jammer genoeg niet. Maar ze krijgen bij ons wel fruit, meestal is het schaaltje zo leeg... En ons appelboompje heeft dit jaar ook niet veel soeps gebracht..mmm

Anna zei

ik zou ook wel wat fruit willen telen..lekker appeltje, peertje of braam!
goede traditie trouwens!

THEA zei

Ook ik ben een echt fruitmens!!

Heerlijk! En uit eigen tuin.....ja dat zou leuk zijn,helaas gaat dat niet altijd lukken. Hoewel nu de noten vallen,die schijnen ontzettend gezond te zijn !

Mag je die ook bij het fruit tellen?

Sabine zei

bij mauro op school is het maandag en woensdag fruitdag. Door het tutti-fruttiproject krijgen ze zelfs vanaf oktober op die dagen (zo goed als gratis) biofruit op school!
De andere dagen mag hij kiezen tss een gezonde koek of een stuk fruit, en ik vind het zalig dat hij meestal het stuk fruit kiest.
Onze perenboom deed het dit jaar erg goed. De stoofappelen iets minder, maar de boskoop dan weer redelijk goed. Ook veel perzikken gehad (zij het aan de kleine kant)

Leuk dat je toch aan dat lekkers geraakt, is inderdaad wel wat anders dan het meeste fruit in de winkels..

Bustani zei

Goed initiatief zo'n fruitdag. Als ik zie wat de leerlingen bij mij op school (VMBO-school) allemaal in de pauze kopen aan troep en ongezonde dingen, bah!

Ik vind dat je de appels en peren weer bijzonder mooi hebt vastgelegd!