Blog Archive

About Me

Mijn foto
heike
Rustig, zachtaardig maar soms ook fel en boos! Mama van het liefste meisje ter wereld, Sam...
Mijn volledige profiel weergeven

Vogelbescherming

Vogelbescherming
Jij toch ook?
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers


Voor altijd in mijn hart...
maandag 17 augustus 2009

PostHeaderIcon Stoere konijnen


Omdat een deel van de tuin nog steeds ontoegankelijk is voor de honden, verschijnen er iedere dag meer en meer wilde konijnen. Het lijkt wel of ze het weten, dat ze veilig zijn. Rustig knabbelen ze van het nieuwe gras en kijken amper op als de honden vanachter de omheining hen met luid geblaf proberen te verjagen. Ik was in de veronderstelling dat een wild konijn altijd heel angstig en alert was, steeds op z'n hoede... maar als ik ze zie zitten lijken ze eigenlijk gewoon tam. Op de foto staat één van hen, nog redelijk jong vermoed ik en al helemaal gewoon aan honden, voorbijlopende mensen, de sproeier en... de paparazzi! Stoer hoor!

2 reacties:

Fluitenkruid zei

Ik denk dat Hazel en Tijm stiekem reclame maken :-)

Anna zei

die 2 van jullie vertellen het vast door; dat hun verzorgster zo goed is voor konijntjes en ze hebben natuurlijk ook ergens een affiche opgehangen..LOL

dat denk ik ook wel eens, als ik de kippen/eenden voer, dan komen ong. 50 mussen mee eten, iedere dag lijken het er meer te worden, maar die houden niet van die paparazzi, het lukt me niet om ze op de foto te krijgen!
groetjes