Blog Archive

About Me

Mijn foto
heike
Rustig, zachtaardig maar soms ook fel en boos! Mama van het liefste meisje ter wereld, Sam...
Mijn volledige profiel weergeven

Vogelbescherming

Vogelbescherming
Jij toch ook?
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers


Voor altijd in mijn hart...
zaterdag 25 juli 2009

PostHeaderIcon Onverwachte gasten


Elke dag speur ik de tuin af naar de koninginnepage. Verleden jaar fladderde ze hier nog rond, maar dit jaar vallen vooral de distelvlinders op omdat ze met zovelen zijn. Terwijl ik druk bezig was in de tuin hoor ik Sam opeens roepen 'hij is er, mama'. Ik vroeg wie er was en ik hoorde haar naar binnen lopen en werd nieuwsgierig. Ze had het fototoestel gehaald en zei dat ik het zo het wel zou zien. Halsbrekende toeren heeft ze uitgehaald, over de omheining geklommen en daarna enkele foto's gemaakt van de mysterieuze gast. Trots kwam ze me laten zien dat ze de koninginnepage gefotografeerd had. Ze heeft er een neus voor, voor het vlinder-spotten, het boomblauwtje had ze eerder ook al ontdekt. De foto zelf vind ik ook zeer geslaagd, ze heeft serieus moeten inzoomen en deed dit met vaste hand (daar kan mama nog wat van leren).

Peter ontdekte nog een gast, boven op het dak van het konijnenverblijf, hoog en droog met uitzicht op de volière, een jong, stoer katje... stoer, dat moet wel, want zomaar eventjes 6 honden trotseren dat is niet niks!

4 reacties:

Me zei

tja daar kunnen we allemaal nog wat van leren!!
goede fotograaf die dochter van je!
geef ze maar een duim omhoog van mij!!!
Gr. Anna

Fluitenkruid zei

Zo moeder zo dochter! Echt de koningin onder de vlinders he? Wat een indrukwekkend beestje.

Sabine zei

waw! (zowel de vlinder als de fotogarfiekunsten van je dochter)

marl1 zei

Wat een knap plaatje van de koninginnepage! Goed gedaan!
Wilde ik ook altijd zo graag eens kieken, maar nooit gelukt. Op het vakantie adres vlogen wèl de koningspages, dus ben al halverwege..;-)