Blog Archive

About Me

Mijn foto
heike
Rustig, zachtaardig maar soms ook fel en boos! Mama van het liefste meisje ter wereld, Sam...
Mijn volledige profiel weergeven

Vogelbescherming

Vogelbescherming
Jij toch ook?
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers


Voor altijd in mijn hart...
donderdag 11 juni 2009

PostHeaderIcon 't Lampionneke


In Budel ligt een winkeltje waar ik altijd met plezier naar binnen wandelde. Natuurlijke smeerseltjes, leuke cadeautjes, etherische oliën, edelsteentjes... elke keer ontdekte ik er wel iets leuks. Ook vond ik er een zalf die heel goed hielp tegen vermoeide, zweterige voeten. Elke keer sloeg ik een praatje met de dame die de winkel uitbaatte en ik was dan ook verrast toen ik enkele weken geleden zag dat ze er mee ging stoppen. Gisteren nog eventjes langs geweest, gepraat over het waarom ze ermee stopt en natuurlijk nog snel wat zeepjes enzo gekocht.
Jammer, maar 't Lampionneke is vanaf zaterdag voor altijd gedoofd...

3 reacties:

vergeet_me_nietje zei

Je moet maar eens goed rond je kijken en je merkt meteen dat er veel zaken overkop gaan!
Jammer dat er vele kleinere, speciale winkeltjes verdwijnen... ze waren sowieso al moeilijker te vinden. Nog snel een voorraad van die fijne spulletjes inslaan is de boodschap!
Groetjes

April zei

Ook bij ons in het dorp verdween eind vorig jaar de natuurwinkel, een kleine winkel met heel vriendelijke mensen waar ik graag naartoe ging. Bleek dat het moeilijk opboksen was tegen de grote, goedkopere winkelketens...
Jammer, want het contact is in kleinere winkels toch veel persoonlijker!

Fluitenkruid zei

Nou Heike, je moet af en toe maar naar Nederland komen want wij hebben in de meeste grote steden een drogisterij genaamd 'De Tuinen'.
Maar vreselijk jammer voor het dametje dat waarschijnlijk haar hele ziel en zaligheid jarenlang in haar winkel heeft gelegd.
groetjes Jannet