Blog Archive

About Me

Mijn foto
heike
Rustig, zachtaardig maar soms ook fel en boos! Mama van het liefste meisje ter wereld, Sam...
Mijn volledige profiel weergeven

Vogelbescherming

Vogelbescherming
Jij toch ook?
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers


Voor altijd in mijn hart...
zondag 4 mei 2008

PostHeaderIcon dagje tuin


Een stralende zondag, ideaal om ons eens uit te leven in de tuin.

Altijd is er wel iéts te doen, onkruid dat overal ondeugend de kop op steekt, hier en daar wat snoeien om toch een beetje overal te kunnen wandelen en natuurlijk water bijvullen, het modderbad van de knorren. Sam amuseerde zich, ze maakte zelf thee, verzamelde kruidenblaadjes en Epona mocht ervan proeven. Joep kwam ook eens kijken en hij dronk er ook van, om daarna weer huppelend op drie pootjes verder te gaan. Morgen zal hij geopereerd worden... Een verkeerde beweging die hij een paar dagen geleden maakte breekt hem zuur op, zijn kruisbanden zijn gescheurd en jammer genoeg kan dat niet meer helen.

Knor en Cheng namen allebei een verkwikkend modderbad en kwamen toen de tuin ingewandeld. Heerlijk wroeten, liefst niet in de gazon, want dat stukje is voor Epona. Ze smulden van het opkomend groen en gingen een paar uurtjes later verzadigd in hun stalletje liggen.

Hoe mooi en vredig zo'n dagje tuin ook is, in mijn hoofd is mijn moeder nooit ver weg. Peter gaat voor de wilg een volière maken, het begin is gemaakt. Ik hoop dat ik deze zomer, op een mooie dag mijn moeder naar hier kan halen, en dat ze dan kan genieten van de tuin, de vogeltjes, de honden... en de rust!

1 reacties:

Isabelle De Gauquier zei

mmmmmmmmmmmmm, een mooi sfeerbeeld.